Бази даних для студентів. Databases for student - Мартинюк, Сергій Васильович; Цуркан, Вячеслав Іванович (My University, 2026)
Видання містить методичні матеріали, англійською мовою, які охоплюють основні принципи та деякі моделі побудови баз даних. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз»
Keywords: Навчальний посібник