РОЛЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДОМ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ - Федорчак, Анна; Шевчук, Кристина (My University, 2025)
Розглянута роль педагогічної ради в системі управління ЗЗСО. Визначено її основні функції: управлінську, методичну, контрольну, організаційну та експертну. Проаналізовано структуру, порядок проведення засідань та механізми прийняття рішень.
Keywords: педагогічна рада, управління ЗЗСО