Автоматизація процесу замовлення та видачі документів в великих організаціях - Шелест, Михайло (My University, 2024)
Розроблено веб-додаток системи видачі та зберігання документів з використанням C#, ASP.NET, Entity Framework, HTML, CSS, Angular та MySQL. Реалізовано рольовий доступ до застосунку, де користувач має змогу отримати необхідні документи, працівник, відповідно до свого відділу, опрацьовувати їх, а адміністратор керувати правами доступу вищезгаданих.
Keywords: Веб-додаток, документи, адміністратор, користувач, ролі, авторизація, .NET, HTML, CSS, Angular, MySQL, JWT