Право соціального захисту - Bodnaruk, Mykola; Burka, Aliona; Orlovskyi, Oleh (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Навчальний посібник підготовлений та розроблений відповідно до робочої програми навчального курсу дисципліни «Право соціального захисту» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення курсу. Посібник призначений для проведення практичних занять з студентами юридичних факультетів з дисципліни «Право соціального захисту».
Keywords: соціальне забезпечення; право соціального захисту