Теорія ймовірностей, ймовірнісні процеси та математична статистика : навчальний посібник - Івашко, Віктор Вікторович; Довгунь, Андрій Ярославович; Ушенко, Юрій Олександрович (My University, 2023)
Навчальний посібник містить в собі матеріали за такими розділами вищої математики як теорія ймовірностей та математична статистика, покликаний забезпечити оволодіння студентами теоретичних основ і практичних умінь, які будуть застосовуватися при розв'язку прикладних задач. Для студентів закладів вищої освіти галузі знань № 12 «Інформаційні технології».