Використання цифрових ресурсів у процесі навчання молодших школярів природничої освітньої галузі - Пісецька, Олеся; Шевчук, Кристина (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2025)
Використання цифрових ресурсів у процесі навчання молодших школярів природничої освітньої галузі.
Keywords: цифрові ресурси, природнича освітня галузь, початкова школа