Фінанси підприємств - Марусяк, Наталія (Видавництво "Рута", 2023)
Посібник побудований з урахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу та містить перелік питань, глосарій, літературу для поглибленого вивчення матеріалу, інформативні таблиці, рисунки, формули, практичні завдання до кожної теми, тести для самоперевірки знань, а також запитання до тем. Для викладачів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів
Keywords: фінанси підприємств; фінансові ресурси; прибуток; основний капітал; оборотний капітал