Психологічні особливості комунікативної компетентності студентів психологічної та технічної спеціальностей. - Гуцуляк, Наталія; Ковальчук, Інна; Кройтор, Ольга (Актуальні дослідження в соціальній сфері: Матеріали двадцять п’ятої Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 19 травня 2025 р.) / Гол. ред. В. В. Корнещук., 2025)
У тезах розкрито особливості комунікативної компетентності студентів психологічної та технічної спеціальностей й обґрунтовано необхідність її цілеспрямованого формування.
Keywords: комунікативна компетентність