Договір управління підприємством як єдиним майновим комплексом. - Гнатюк, Тетяна Миколаївна (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2019)
Актуальність теми дослідження зумовлена потребою з’ясування правової природи та особливостей відносин з управління єдиним майновим комплексом підприємства як об’єктом цивільних правовідносин; необхідністю обґрунтування рекомендацій на основі аналізу судової практики для удосконалення механізму правового регулювання відносин управління майном.