Медіація як спосіб врегулювання екологічних конфліктів - Kozmuliak, Kateryna (ЧНУ ім. Юрія Федьковича, 2021)
У роботі окреслено переваги застосування медіації як способу врегулювання екологічних конфліктів. Проаналізовано фактори, які впливають на доцільність та успішність проведення примирної процедури у досліджуваній сфері
Keywords: медіація; екологічні конфлікти; альтернативне вирішення спорів