Термінологічний словник у неврології : методичні рекомендації - Dotsyuk, Lidiia; Logush, Lesya; Zendyk, Olena; Kozik, Nataliia; Kukovska, Iryna; Martseniiak, Igor (Чернівці : Чернівецький нац. ун-т, 2021)
У методичних рекомендаціях подано термінологічні визначення, що використовуються у неврології, фізичній терапії та фізичній реабілітації пацієнтів з неврологічною патологією та неврологічними ускладненнями захворювань інших систем людського організму. Для студентів IV-V курсу, спеціальності 227 “Фізична терапія, ерготерапія”, а також для викладачів, лікарів-невропатологів, фізичних терапевтів та ерготерапевтів, лікарів реабілітаційної медицини та фахівців інших медичних напрямків.
Keywords: терміни; словник; неврологія; рекомендації