Водоохоронні землі - Ющенко, Юрій Сергійович; Yushchenko, Yuriy (ТОВ НВП "Ніка-Центр", 2018)
Поділ території держави на землі певного цільового призначення - важливий інструмент планування та управління взаємодією суспільства і природи, управління екобезпекою та природоохоронною діяльністю.
Keywords: інтегроване управління; землі водного фонду; річковий ландшафт