Вплив орокліматичних чинників на процеси землекористування в річкових басейнах - Berezka, Ihor; Darchuk, Kostiantyn; Lupol, Marina (Чернівецький національний університет, 2014)
У публікації розгляното вплив орографічних та кліматичних чинників на характер землекористування
Keywords: землекористування; орографічні чинники; річкові басейни