ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ SMART-ТЕХНОЛОГІЙ В ІНКЛЮЗИВНІЙ ОСВІТІ - Підгірна, Валентина Никифорівна; Чубрей, Олександра (Інститут соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України, 2021)
Однією з найважливіших змін, що відбуваються в сучасній освіті, є те, що вона, за своїми цілями та призначенням, стає інклюзивною, тобто відкритою для всіх, та спеціальним чином налаштованою на кожного. Інклюзивна освіта – особливий підхід до побудови загальної освіти, який має на увазі доступність освіти для кожної дитини, незалежно від її особливих потреб
Кафедра економічної географії та екологічного менеджменту
Keywords: SMART-технології; проекти; інтерактивна дошка; інформаційно-комунікаційні технології