ТВОРЧА СПАДЩИНА ЛЕСІ УКРАЇНКИ У ЗМІСТІ ОСВІТИ СУЧАСНОЇ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Pits / Піц, Iryna / Ірина; Гудан, Діана (Чернівецький національний університет, 2021)
У статті проаналізовано роль творчої спадщини Лесі Українки у змісті освіти сучасної початкової школи.
Keywords: творча спадщина, сучасна початкова школа, зміст освіти