Антропогенні зміни водності річки Прут в районі міста Чернівці - Герасимчук, Юрій Юрійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Виконано кількісну оцінку змін у водності ділянки річки Прут в межах міста Чернівці під впливом господарських заходів та природних факторів. Отримані результати можуть бути використаними при розробці заходів з планування раціонального використання водних ресурсів басейну річки Прут.
Keywords: водні ресурси; річковий стік; антропогенний вплив; водогосподарський баланс; урбанізована територія