Петро Рихло. Пауль Целан versus Мартін Гайдеґґер (Про п’єсу Петера Білеша «Зустріч із химерним») - Rychlo, Petro (Всесвіт, 2022)
Висвітлено взаємовідносини найяскравіших репрезентантів німецького інтелектуального й культурного життя ХХ ст. - Пауля Целана та Мартіна Гайдеґґера. Проаналізовано експериментальну драму Петера Білеша "Зустріч із химерним", яка гіпотетично реконструює розмови між Целаном і Гайдеґґером.
Keywords: Пауль Целан; Мартін Гайдеґґер; Петер Білеш; "Зустріч із химерним"