Використання онлайн-платформ при викладанні географії в закладах загальної середньої освіти в умовах дистанційного навчання - Григораш, Мирослава Мар’янівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У науковому дослідженні з’ясовано теоретичні і методичні засади дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти; визначено роль онлайн платформ в умовах дистанційного навчання; охарактеризовано онлайн-платформи, що використовуються для дистанційної освіти в закладах загальної середньої освіти; висвітлено особливості використання онлайн-платформ для роботи з географічними картами; експериментально перевірено ефективність використання онлайн-платформ на уроках географії в умовах дистанційного навчання; виділено проблеми та перспективи дистанційної освіти.
Keywords: дистанційне навчання, онлайн-платформи, здобувачі освіти, заклад загальної середньої освіти, вчитель географії, географічні карти