ЕКОНОМІКА І ЦІНОУТВОРЕННЯ В ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ Навчальний посібник - Костащук, Володимир, Іванович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2012)
У запропонованому виданні проаналізовано соціально-економічну сутність ціни, її вплив на розвиток туристичного підприємства, основні принципи і чинники? які визначають формування цін в туристичній галузі. Розглянуто основні методи формування цін на туристичний продукт. Розкрито вплив цінових ризиків та державного регулювання цін на цінову політику туристичних підприємств. Для студентів географічних факультетів спеціальності „Туризмознавство (за видами)”.
Keywords: Туристичний продукт, туризм, чинники формування ціни туристичного продукту