Загальноосвітній комплекс Чернівецької територіальної громади: територіальне планування і переспективи розвитку - Негрук, Христина Мирославівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У роботі розглянуто загальну середню освіту та її методологічну основу. Було викладено теоретико-методологічні засади та досягнуто практичних результатів, що дозволило оцінити діяльність освітнього комплексу. Також було обґрунтовано методологічну основу дослідження та визначено фактори, що впливають на формування загальноосвітнього комплексу Чернівецької ТГ. Розглянуто чинники, які впливають на розвиток загальноосвітнього комплексу Чернівецької територіальної громади. Також було проаналізовано територіальну організацію загальноосвітнього комплексу Чернівецької ТГ. Крім того, було проаналізовано територіальну організацію загальноосвітнього комплексу Чернівецької ТГ. За допомогою ГІС-пакетів QGIS та Google My Maps було створено інтерактивні карти для візуального сприйняття розташування закладів загальної середньої освіти. Наведена характеристика та аналіз особливостей розвитку загальної середньої освіти. Досліджено історію становлення освітнього процесу в м. Чернівці.
General educational complex of the Chernivtsi territorial community: territorial planning and development prospects
Keywords: загальноосвітній комплекс; функції освіти; чинники загальноосвітнього комплексу; загальна середня освіта; транспортна доступність; наповнюваність класів; зони пішохідної доступності