Туризм та рекреація в Іспанії. - Данькевич, Максим Олександрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
В бакалаврській роботі представлено основні етапи розвитку туризму та рекреації в Іспанії. Також зазначено про вплив туризму та рекреації на економіку та культуру Іспанії та екологічні проблеми та їх вплив на туризм та рекреацію в Іспанії. Окрім цього було проаналізовано основні напрями туризму та рекреації в Іспанії та туристичних потоків Іспанії.
Keywords: Іспанія, рекреація, туризм в Іспанії.