Методичні рекомендації до проходження інформаційно-дослідницької практики для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 052 Політологія (ОПП «Політологія») - Цікул, Ірина; Равлик, Ірина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича; ПВКФ «Технодрук», 2023)
Методичні рекомендації розроблено на основі типового навчального плану та програми Інформаційно-дослідницької практики для здобувачів освіти спеціальності 052 Політологія Факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. В рекомендаціях містяться вказівки щодо організації та проходження практики, визначено вимоги до різних видів практичних робіт, надано зразки необхідних звітних документів і поради щодо їх оформлення.
Keywords: інформаційно-дослідницька практика