Робочий зошит для самостійної роботи студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта з курсу «Педагогіка дошкільна». - Комісарик, Марія; Кузнєцова, Катерина Сергіївна; Квасецька, Ярина Андріївна (Чернівці: Технодрук, 2021)
Робочий зошит орієнтований на забезпечення студентів необхідним матеріалом для підготовки до семінарських занять з навчальної дисципліни «Педагогіка дошкільна». Покликаний допомогти у поглибленому вивченні теоретичних питань, оволодінні методами науково-педагогічного аналізу, творчому та колективному обговоренні актуальних педагогічних проблем, раціональному плануванні й ефективному проведенні самостійної роботи.
Keywords: дошкільна педагогіка