Австрійська рецепція О. де Бальзака: приклад І.Бахман - Isapchuk, Yulia (My University, 2019)
У статті простежується вплив класика французької реалістичної літератури О. де Бальзака на творчість видатної австрійської письменниці ХХ ст. І. Бахман. Зокрема, окреслюється значення інтродукції до “Людської комедії” при створенні циклу “Види смерті”.
Keywords: передмова до “Людська комедії”, “Види смерті”, типологія, О. де Бальзак, І. Бахман.