GRAMMAIRE EN CONTEXTE - Руснак, Д.А.; Матвєєва, О.О. (Чернівці Чернівецький національний університет імені Юрія Федькович, 2021)
Комунікативна граматика = grammaire en contexte : навч. посібник / укл. Д.А.Руснак, О.О Матвєєва. Чернівці : Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. 120 с. УДК 811.133.1’36(072)
Комунікативна граматика Навчальний посібник
Навчальний посібник призначається студентам факультету іноземних мов, які вивчають французьку як другу іноземну і включає теми рівнів А1 – А 2 відповідно до Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти. Посібник складається з 12 уроків, кожний з яких подає граматичний матеріал в контексті розмовної теми. У посібнику застосовано функціональний підхід до вивчення мовних явищ, які подаються у їх функціонуванні в зв’язному висловлюванні (діалогах). Навчальний посібник рекомендується для самостійної роботи студентів першого ступеня вищої освіти (бакалаврату) за ОПП «Англійська мова і література та друга іноземна мова», зокрема для бакалаврів 2 - 3 років навчання (1-2 рік навчання французької мови).
Keywords: французька мова, граматика