Зовнішня політика Канади на сучасному етапі - Кушнірюк, Ліна Олександрівна; Кушнірюк, Ліна Олександрівна (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi.
Keywords: Міжнародні відносини, зовнішня політика, Канада