Психологічні особливості зміни особистісних ставлень підлітків під впливом реклами - Благий, Володимир Михайлович (My University, 2021)
Успіх та результат в діяльності для будь-якої людини залежить від того, якими особистісними ресурсами керується особистість для досягнення результату у різних життєвих ситуаціях. Зуміти подолати страхи та негативні переживання залежить від того, якими механізми та психологічними прийомами володіє людина, щоб подолати складні стреосогенні впливи, а також покращити своє життя і будуть ефективними для досягнення поставлених цілей. Гумор як ресурс допомагає приймати і краще ставитися до «важких людей». Він створює рівні відносини між різними особистостями. Саме гумор – це щедре і відсторонене ставлення до себе і своїх проблем і турбот. Гумор послаблює те, чим блокується наш розвиток: страх і прагнення до комфорту, тобто боягузтво і лінь. Почуття гумору, безумовно вимагає акуратності і доречності. Гумор позитивно впливає як на емоційний стан, так і на процеси пізнання людини. Прояви гумору переконують нас у своїй емоційності через те, що: приносить полегшення, знижує напруження; – дає емоційне відсторонення від складних життєвих ситуацій. Уміти жартувати, проявляти почуття гумору та мати здоровий сміх – запорука психологічного здоров’я яка залежить від самої особистості.