Діджитал-просування туристичних дестинацій із використанням інформаційних кіосків (на прикладі м. Чернівці) - Тангер, Максим Миколайович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Розглянуто теоретичні основи інформаційно-туристичних кіосків, зокрема охарактеризовано в загальному, а також описано сутність і поняття, функції інформаційно-туристичних кіосків; визначено класифікацію їх видів. Проведено аналіз використання методів діджитал-просування туристичних дестинацій на основі досліджень та досвіду міст Мелака,Лос-Анджелес, Лондон та інших. Запропоновано власну розробку програмного забезпечення та інформаційного наповнення туристичного кіоску для міста Чернівці.
Keywords: інформаційно-туристичний кіоск, діджитал-туризм, смарт-туризм, смарт-місто, розробка кіоску, туристична дестинація, просування дестинації, діджитал-просування