Управління підприємством сфери обслуговування (на прикладі закладу «STRT Soul Street») - Ходан, Олександр Ілліч (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У роботі розглянуто особливості управління підприємством сфери обслуговування на прикладі сучасного закладу громадського харчування “STRT Soul Street”. Актуальність теми зумовлена зростаючою конкуренцією в галузі, змінами споживчих уподобань та необхідністю адаптації бізнесу до умов нестабільного економічного середовища. Метою дослідження є аналіз організаційної структури, стратегічних підходів та операційної діяльності підприємства “STRT Soul Street” з метою визначення ефективних управлінських рішень для підвищення його конкурентоспроможності. У процесі дослідження застосовано загальнонаукові методи — аналіз, синтез, порівняння, а також специфічні методи менеджменту — SWOT-аналіз, метод експертних оцінок, елементи маркетингового дослідження.
Management of a Service Sector Enterprise (Case Study of “STRT Soul Street”)
Keywords: управління, сфера обслуговування, ресторанний бізнес, “STRT Soul Street”, сервіс, стратегія, ефективність, клієнтоорієнтованість.