Відновлення втраченого судового провадження під час війни: шляхи вирішення проблем - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2022)
У тезах доповіді пропонуються до розгляду пропозиції до процесуального законодавства щодо вирішення проблем відновлення втраченого судового провадження під час війни.
Keywords: втрачене провадження; відновлення втраченого судового провадження