СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ - Угрин, Дмитро Ілліч; Галочкін, Олександр Вікторович; Яцько, Оксана Мирославівна (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2022)
Пропонований посібник присвячено для формування теоретичних знань і практичних навичок, необхідних для використання системного підходу, його принципів і методів у дослідження та проектуванні складних організаційно-технічних систем, формування навичок використання інструментарію підтримки прийняття рішень, обчислювальних засобів для вирішення практичних системних задач. Посібник адресовано студентам вищих навчальних закладів та викладачам галузі «Інформаційні технології», зокрема спеціальності „Комп’ютерні науки”. З повним тектом навчально-методичного посібника можна ознайомитись у відповідній дисципліні в системі Moodle
Пропонований посібник присвячено для формування теоретичних знань і практичних навичок, необхідних для використання системного підходу, його принципів і методів у дослідження та проектуванні складних організаційно-технічних систем, формування навичок використання інструментарію підтримки прийняття рішень, обчислювальних засобів для вирішення практичних системних задач. Посібник адресовано студентам вищих навчальних закладів та викладачам галузі «Інформаційні технології», зокрема спеціальності „Комп’ютерні науки”. З повним тектом навчально-методичного посібника можна ознайомитись у відповідній дисципліні в системі Moodle
Keywords: СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ