Правова природа екстрадиції: зміст та обсяг поняття. - Yushchyk, Olena; Kovbas, Ihor (Напрямки реформування публічного та приватного права в Україні. Міжнародна науково-практична конференція (Запоріжжя, 26 березня 2021 р.)., 2021)
На сьогоднішній день у процесі дослідження інституту екстрадиції актуальними виступають її кримінальні та адміністративно-правові аспекти. Це зумовлено тим, що протягом тривалого часу в науковій юридичній літературі сформувалася думка про те, що екстрадиція відноситься як до кримінального так і до адміністративного інститутів права.
Keywords: екстрадиція