Вплив німецько-румунської співпраці на продовольче становище Північної Буковини напередодні Другої світової війни - Дробіна, Лілія; Яценюк, Галина (Чернівці: Технодрук, 2025)
Дробіна Л.М., Яценюк Г.М. Вплив німецько-румунської співпраці на продовольче становище Північної Буковини напередодні Другої світової війни. ХV Буковинська міжнародна історико-краєзнавча конференція, присвячена 150-річчю Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Тези доповідей, Чернівці, 17–18 жовтня 2025 р. / наук. ред. проф. Олександр Добржанський. Чернівці: Технодрук, 2025. С.321-323.