Non-Finite Verb Forms - Лопатюк, Наталія (Яворський С. Н., 2020)
Цей навчальний посібник містить правила та комплекс вправ з граматики сучасної англійської мови, спрямованих на засвоєння особливостей вживання невідмінюваних форм дієслова: дієприкметника, герундія, інфінітива. Вправи супроводжуються зразками їх виконання та співвідносяться з відповідним граматичним коментарем-довідкою. Збірник може бути також використаний для самоперевірки пройденого матеріалу студентом або здійснення поточного чи підсумкового контролю викладачем. Посібник призначений для студентів 2-го курсу факультету іноземних мов з вивченням англійської мови як 1-ої іноземної та студентів 3-го курсу з вивченням англійської мови як 2-ої іноземної.
Keywords: Finite verb forms; non-finite verb forms; verbals; the participle; the gerund; the infinitive