Лінгводидактичні засади вдосконалення правописної компетентності студентів - Тесліцька, Галина Іллівна (Republic of Poland: «Baltija Publiching», 2021)
У статті описано особливості впровадження компетентнісного підходу у процес підготовки фахівців спеціальності "Середня освіта (українська мова та література)" на прикладі вибіркової дисципліни "Практикум з української мови". Визначено ключові аспекти фахової підготовки сесасного вчителя, проаналізовано передумови впровадження інноваційних методик у практику ЗВО.
Keywords: лінгводидактика, підготовка філологів, правописна компетентність