ОСОБЛИВОСТІ ПЕДАГОГІЧНОГО СУПРОВОДУ ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ НА УРОКАХ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Дячук, Роман (My University, 2025)
Педагогічний супровід обдарованих дітей на уроках фізичної культури є важливою складовою їхнього розвитку. Особливості цього процесу включають індивідуальний підхід, використання творчих методик та створення сприятливих умов для прояву потенціалу учнів. Важливою складовою є розвиток не лише фізичних, але й психологічних, соціальних якостей обдарованих дітей. Ефективний супровід потребує співпраці між учителями, психологами та батьками для досягнення максимальних результатів у розвитку здібностей учнів.
Keywords: педагогічний супровід, обдаровані діти, фізична культура, індивідуальний підхід, розвиток, творчі методики, психологічний супровід.