Дистанційне навчання у період карантину: переваги і недоліки - Журат, Юлія; Тернавська, Т (My University, 2020)
Стаття розкриває основні тези про переваги та недоліки дистанційного навчання у період карантину. Теоретично проаналізовано нормативно-правову базу щодо дій учасників освітнього процесу різних закладів освіти різних рівнів у період пандемії, під час карантину та в посткарантинний період. Розкрито переваги та недоліки дистанційної освіти у дошкільних навчальних закладах, закладах середньої освіти та у закладах вищої освіти
Keywords: дистанційне навчання; карантинні заходи; заклади дошкільної освіти; загальноосвітні заклади; заклади вищої освти