Підприємництво та організація власного бізнесу - Кифяк, Олександр; Бак, Наталія; Грешко, Роман Ігорович; Білоскурська, Олена Валеріївна (Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
У навчальному посібнику відображені результати реалізації моделі професійної перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців та членів їх сімей в рамках проекту «Норвегія-Україна. Професійна перепідготовка. Інтеграція в державну систему» в Чернівецькому національному університет імені Юрія Федьковича. Посібник містить науково-методичні та практичні матеріали управління підприємницькою діяльністю та організації власного бізнесу. Для слухачів курсів перепідготовки та учасників соціальної адаптації військовослужбовців, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб.
Keywords: Підприємництво, менеджмент, маркетинг, фінанси, управління персоналом, облік, аналіз