Особливості виховання відповідальності через групові та колективні форми роботи з молодшими школярами - Загурська, Романа; Бигар, Ганна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2025)
Особливості виховання відповідальності через групові та колективні форми роботи з молодшими школярами
Keywords: відповідальність, групові і колективні форми роботи, молодші школярі