Розвиток спритності та координації футболістів 12–13 років - Беслюбняк, Максим Віталійович (My University, 2025)
У роботі проаналізовано теоретичні засади розвитку спритності та координаційних здібностей у спортсменів; розроблено методику розвитку спритності та координації спортсменів 12–13 років засобами футболу; експериментально перевірено ефективність запропонованої методики розвитку спритності та координації футболістів 12–13 років.
Keywords: футбол, спритність, координація, розвиток спритності, розвиток координаційних здібностей, 12–13 років.