Значення освітнього середовища в навчанні природничої галузі в початковій школі - Біленкова, Лідія; Біленкова, Лідія; Біленкова, Лідія; Біленкова, Лідія (Збірник наукових праць "Педагогічні науки", 2022)
1
1
Keywords: Значення освітнього середовища в навчанні природничої освітньої галузі в початковій школі