Конспект лекцій з курсу «Електронні та квантові пристрої НВЧ» - Viktorovska, Yuliia (My University, 2022)
Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Електронні та квантові пристрої НВЧ» для студентів всіх форм навчання спеціальності «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», «Телекомунікації та радіотехніка», ННІФТКН ЧНУ
Keywords: laser technics, лазери, оптоелектронні пристрої