Транснаціональні корпорації. Тестові та ситуаційні завдання: методичні рекомендації - Marchenko, Tetyana (Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2021)
Видання містить методичні рекомендації до вивчення дисципліни “Транснаціональні корпорації”, зміст і структуру тем курсу, перелік основних термінів і понять, а також тестові та ситуаційні завдання, питання для самоконтролю й обговорення. Для студентів спеціальності “Міжнародні економічні відносини”.
Transnational corporations. Test and situational tasks: methodical recommendations
Keywords: Транснаціональні корпорації; Глобалізація; Інтернаціоналізація; Багатонаціональні підприємства; Транснаціоналізація; Інтерналізація