Українська мова за професійним спрямуванням - Філіпчук, Марія Володимирівна; Попович, Наталія Михайлівна; Онуфрійчук, Ганна Іванівна (My University, 2026)
Навчальний підручник для студентів спеціальностей "Інформатика", "Комп'ютерні науки", "Комп'ютерна інженерія", "Кібербезпека", "Математика", "Системний аналіз"
Практичний посібник містить теоретичні відомості та практичні завдання, що покликані підвищити у майбутніх фахівців не філологічних спеціальностей здатність ефективно використовувати українську мову як державну в усній та письмовій формах для розв'язання комунікативних завдань у професійній сфері, вільно володіти фаховою термінологією та професійним дискурсом, сприймати, відтворювати та редагувати тексти, виробити вміння укладати найпоширеніші документи.
Keywords: Українська мова за професійним спрямуванням