Організація ігрової діяльності молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва у процесі вивчення кольорознавства - Івоняк, Людмила Ярославівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Кваліфікаційна робота розкриває особливості організації ігрової діяльності молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва у процесі вивчення кольорознавства. Здійснено аналіз актуальності проблеми організації ігрової діяльності учнів в сучасних умовах освітнього процесу, розкрито вікові особливості організації ігрової діяльності молодших школярів та особливості вивчення кольорознавства на уроках образотворчого мистецтва в початкових класах. Здійснено констатувальне дослідження стану організації ігрової діяльності молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва у процесі вивчення кольорознавства. Обґрунтовано педагогічні умови та визначено методичний інструментарій організації ігрової діяльності молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва у процесі вивчення кольорознавства.
Keywords: ігри; ігрова діяльність; урок образотворчого мистецтва; колір; кольорознавство; дидактичні ігри