Підготовка соціальних педагогів до профорієнтаційної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах - Mudryi, Yaroslav (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2011)
У статті розглянуто напрями підготовки майбутніх соціальних педагогів до здійснення профорієнтаційної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах. Зокрема, визначено якими знаннями і вміннями повинні оволодіти студенти після вивчення курсу «Основи профорієнтаційної роботи» та роль практики для формування професійних умінь та особистісних якостей майбутніх соціальних педагогів.
Keywords: Профорієнтація; практика; професійна орієнтація