Програмні засоби навчання математики: лабораторний практикум - Колісник, Руслана Степанівна; Лучко, Вікторія Сергіївна; Шевчук, Наталія Михайлівна (My University, 2023)
У посібнику описано основні програмні засоби навчання математики та проаналізовано можливості таких програмних засобів. Запропоновано завдання п’яти лабораторних робіт для набуття навичків роботи з програмними засобами GRAN1, GRAN2D, GRAN-3D, GeoGebra, DG. Подано рекомендації щодо виконання лабораторних робіт та наведено приклади реалізації завдань. Для здобувачів вищої освіти спеціальностей 014.04 «Середня освіта (математика)», 014.09 «Середня освіта (інформатика)» та 111 «Математика».
Keywords: програмні засоби навчання математики, лабораторний практикум