Правова регламентація діяльності працюючих власників - Burka, Aliona; Bodnaruk, Mykola (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Навчальний посібник підготовлений та розроблений відповідно до робочої програми навчального курсу дисципліни «Правова регламентація діяльності працюючих власників» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення курсу. Для проведення практичних занять з студентами юридичних факультетів з дисципліни «Правова регламентація діяльності працюючих власників».