УКРАЇНСЬКА МРІЯ: ВЧОРА, СЬОГОДНІ, ЗАВТРА - Пірен, Марія Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У виданні зібрано й осмислено низку історико-культурних фактів трагічного життя та героїчної боротьби українського народу за свою територію, культуру, мову, традиції, церкву, свободу, державу. Видання носить пізнавально-просвітницьке спрямування, виховний характер. Для студентів, освітян, політиків, громадян України, які прагнуть миру, злагоди, чесної співпраці між народами світу на збереження життя, соціальний захист людини й планети Земля.
Keywords: Україна; українська держава; Суспільно-політичні зміни; незалежність; мир; інновації; молодь