Чернівецьке видавництво «Зелена Буковина»: двадцять років на службі в її величності Книги (1994-2014) - Квасецька, Ярина Андріївна (Видавничо- інформаційний центр «Місто», 2022)
Пропоноване видання присвячене 20-річній діяльності редакції журналу «Зелена Буковина» і однойменного видавництва, що діяло у складі редакції протягом 1994- 2014 років. Основний акцент зроблено на видавничій діяльності «Зеленої Буковини», видання якої на переломі ХХ-ХХІ століть були помітним явищем книговидавничої сфери Буковини. Фото з архіву редакції «Зелена Буковина», сімейного архіву родини Квасецьких, а також колишніх працівників, авторів і партнерів «Зеленої Буковини».
Keywords: видавництво, журнал, книги, збірник